UA / RU
Підтримати ZN.ua

УЄФА винесе вердикт у справі "Металіста" 13 серпня - після жеребкування Ліги Чемпіонів

Харківський клуб зможе вирішити свою долю у кваліфікації головного євротурніру власними руками, однак після цього їм залишається лише сподіватися на поблажливість чиновників.

"Металіст" зможе зіграти повторний матч третього раунду кваліфікації Ліги Чемпіонів проти грецького ПАОКа 7 серпня в Харкові.

А в разі, якщо підопічні Мирона Маркевича пройдуть "грецький бар'єр", навіть отримають суперника у наступній стадії відбору до Ліги Чемпіонів - жеребкування відбудеться 9 серпня у Ньоні. Тим не менше, після цього харків'янам залишиться лише сподіватися на поблажливість чиновників головного керівного футбольного органу.

Нагадаємо, що "Металіст" у першій зустрічі в Салоніках здобув впевнену перемогу 2:0 і практично забезпечив собі вихід в наступний раунд турніру.

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, керівний орган європейського футболу порушив дисциплінарну справу проти харківського "Металіста", чий матч з "Карпатами" в рамках чемпіонату України Спортивний арбітражний суд нещодавно визнав договірним.

Справу порушено на підставі низки статей регламенту, що стосуються критеріїв допуску до турнірів під егідою УЄФА, її буде розглянуто у найкоротші терміни, щоб у разі можливих санкцій щодо "Металіста" не порушувати порядок проведення наступного раунду кваліфікації Ліги Чемпіонів.

Матеріали справи будуть відразу передані до Дисциплінарної інстанції УЄФА, яка і винесе рішення 13 серпня у Ньоні.

Нагадаємо, матч "Металіст" - ПАОК відбудеться 7 серпня о 20:00. !zn

Читайте також:

Після перемоги "Металіста" Маркевич говорив про спеку, його візаві - про "хворобливий урок"

Юрію Максимову з "Металурга" не пробачили двох поразок за тиждень - його відправлено у відставку

"Металіст" знову відправив свого нападника у Туреччину