UA / RU
Підтримати ZN.ua

Україна делегує сімох боксерів до чвертьфіналу чемпіонату Європи

Представництво української команди у чвертьфіналі європейської першості досягло семи боксерів. Більше тільки у росіян - 10.

Богдан Шелестюк та Микола Буценко приєдналися до п'ятьох українців, які за результатами денний сесії четвертого дня чемпіонату Європи з боксу вийшли у чвертьфінал.

У категорії до 56 кг Буценко здолав румуна Развана Андрейана - 30:27, 29:28 і 30:27 - суддівські записки. У чвертьфіналі українець зустрінеться з представником Італії Алессіо Ді Савіно. Богдан Шелестюк (до 69 кг) у своєму стартовому бою на турнірі виявився сильнішим за ірландця Адама Нолана- 29:28, 30:27, 30:27. За вихід на медальні поєдинки молодший брат Тараса Шелестюка посперечається з боксером з Іспанії Юбою Сіссоко-Ндіайє.

Таким чином, представництво української збірної у чвертьфіналах зросло до семи боксерів. Більше на мінському турнірі - у росіян, які поки що йдуть без втрат. Нагадаємо, що в 1/4 фіналу з представником Росії зустрінеться кроворожанин Євген Хитров (75 кг).

Чвертьфінальні бої відбудуться 5 червня -удень в ринг вийдуть Вадим Кудряков (до 49 кг), Денис Пояцика (до 91 кг), Микола Буценко, Євген Хитров та Єгор Плевако (понад 91 кг), а ввечері - Павло Іщенко (до 60 кг) і Богдан Шелестюк. !zn

Читайте також:

Зустріч Кличка і Повєткіна - під загрозою зриву

Тренер збірної України з боксу підтримує Ломаченка в переході на профіринг