UA / RU
Підтримати ZN.ua

У збірній України визнали: футболісти готові грати на чемпіонаті світу

Тренер національної команди Олександр Заваров оптимістично налаштований щодо майбутнього своїх підопічних.

Асистент наставника збірної України Михайла Фоменка, легендарний півзахисник "Динамо" Олександр Заваров вважає, що на сьогоднішній день його підопічні вже готові виступати на чемпіонаті світу.

Напередодні поєдинку з Польщею Заваров зазначив, що його футболісти порівняно з першою зустріччю з суперником у березні 2013 року, краще відчувають гру і готові на рівних боротися з сильними опонентами.

"Гравці збірної подорослішали, вони знають, де додати, а де притиснути суперника, як розвивати атаку. Це мені сподобалося. Особливо це було видно у грі з Англією. Зіграли впевнено, сильно, зробили все, щоб був нормальний результат", - вважає Заваров.

"Зараз хлопці готові грати на чемпіонаті світу, це вже не ті хлопчики, які боялися когось. Це вже інша команда, з іншим менталітетом, це футболісти, які можуть грати", - стверджує найкращий футболіст чемпіонату СРСР 1986 в інтерв'ю каналу "Футбол".

За словами Заварова, збірній у двох іграх з Польщею і Сан-Марино слід брати якомога більше очок і не сподіватися на суперників, які також проведуть ключові поєдинки відбіркового турніру ЧС-2014. Адже ні для Польщі, ні для Чорногорії ще нічого не втрачено.

"Нам потрібно бути максималістами, сподіватися на перше місце в групі, а як інакше? Там грають Англія і Чорногорія, подивимося. Бажаю збірній Чорногорії забрати очки в англійців. Ну а нам треба сподіватися на себе. Тому що на інших сподіватися дуже складно", - вважає Заваров, який грав не тільки в "Динамо", але і в туринському "Ювентусі".

Нагадаємо, українці займають друге місце у групі Н, відстаючи від Англії на 1 очко, випереджаючи Польщу на два пункти і маючи рівну кількість залікових пунктів з Чорногорією. Окрім матчу Україна-Польща, який відбудеться 11 жовтня, в цей же день Англія зіграє з Чорногорією, а Молдова з Сан-Марино. !zn

Читайте також:

Тренер збірної Англії вважає, що Україна заслуговує на те, щоб грати на чемпіонаті світу

Збірна Польщі втратила двох гравців перед матчем з Україною

Коноплянка відповів оптимістам зі збірної Польщі: нехай бояться

Колишній бразилець Едмар почувається стовідсотковим українцем