UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Це ганьба": головний тренер "Аріса" розкритикував футболістів "Динамо" за поведінку після матчу

Кияни пригадали уболівальникам грецького клубу банер про "Азов".

Головний тренер грецького "Аріса" Апостолос Терзіс прокоментував дії футболістів київського "Динамо", які після матчу кваліфікації Ліги конференцій жестикулювали у бік фан-сектора гостей.

"Ми тут, щоб запобігати насильству, а не підбурювати його. Для такого великого клубу з такими великими футболістами соромно підходити до вболівальників суперника і жестикулювати.

Вам нема чого ходити до них і жестикулювати. Браво нашим уболівальникам. Ми виступаємо проти насильства і намагаємось його запобігати. Те, що сталося – це ганьба", - цитує Терзіса Tribuna.com.

Ігровий час завершився на користь киян із рахунком 2:1 після поразки 0:1 у першій грі, а у серії пенальті українська команда перемогла з рахунком 6:5.

Грецькі вболівальники під час першого поєдинку у Салоніках вивісили на трибунах банер Smash Azov nazis ("Знищити нацистів "Азова").

"Динамо" після другої гри опублікувало в Instagram фото з написом "Азов" – герої України". Також клуб залишив підпис: "Відправили жалюгідні провокації назад в Грецію".

У плей-офф кваліфікації Ліги конференцій "Динамо" розіграє путівку до групового етапу з турецьким "Бешикташем". Перший матч буде домашнім для підопічних Луческу і пройде 24 серпня, а гра-відповідь відбудеться 31 серпня в Туреччині.

Читайте також: УАФ звернулася до УЄФА через банер грецьких фанатів про "Азов" на матчі "Аріс" – "Динамо"

"Динамо" пройшло "Аріс" у Лізі конференцій: відеоогляд матчу.