UA / RU
Підтримати ZN.ua

Суркіс відмовився говорити про відставку Блохіна після чергової невдачі "Динамо"

Схоже, що президент "Динамо" не став робити кадрових висновків після поразки команди у 5-му турі Ліги Європи від бельгійського "Генка".

Президент "Динамо" Ігор Суркіс відмовився коментувати можливу відставку головного тренера команди Олега Блохіна після невдачі у груповому турнірі Ліги Європи.

У розмові з журналістом видання football.ua Ігор Михайлович зазначив, що не буде робити жодних заяв до зимового міжсезоння.

Нагадаємо, що напередодні київське "Динамо" зазнало другої поразки у розіграші групового турніру Ліги Європи-2013/14, програвши на виїзді бельгійському "Генку" 1:3.

Раніше Ігор Суркіс кілька разів наголошував, що він дав Блохіну певний час на те, щоб виправити ситуацію після низки невдалих матчів у єврокубках і чемпіонаті Прем'єр-ліги України. За словами Суркіса, Блохін знає про те, скільки часу йому відведено на поліпшення результату і гри динамівського колективу.

ТАКОЖ: Блохін запропонував журналістам повідомити про його відставку

Втім, відомий російський журналіст Олексій Андронов, який часто володіє інформацією з розташування київської команди, у своєму блозі зазначає, що є лише один варіант, при якому Блохін не допрацює у "Динамо" на сезон-2013/14 - виліт із Ліги Європи.

Відзначимо, що на сьогоднішній день "Динамо" йде на другому місці у групі G, втративши шанси на перемогу у своєму квартеті, але при цьому маючи хорошу можливість продовжити боротьбу у турнірі на стадії плей-офф. Для цього киянам необхідно не програти австрійському "Рапіду" у Києві 12 грудня в рамках заключного туру Ліги Європи.

Нагадаємо, що у минулому сезоні "Динамо" брало участь в 1/16 фіналу Ліги Європи, куди київський клуб пробився, посівши третє місце у груповому турнірі Ліги Чемпіонів. Однак на цій стадії українці поступилися за сумою двох матчів французькому "Бордо". !zn

Читайте також:

Колишній роботодавець Блохіна назвав його "людиною з манією величі"

У разі відставки Блохіна, Суркіс обіцяє "Динамо" закордонного тренера

"Божевільний" аргентинець Марсело Б'єлса очолить "Динамо", - ЗМІ

У "Севастополі" оголосили "перезавантаження", розлучившись із трьома футболістами