UA / RU
Підтримати ZN.ua

Суперник Кличка визначиться на турнірі між чотирма боксерами

Віталій Кличко вийде у ринг наступного року, а за почесне право зустрічі з чемпіоном будуть змагатись між собою провідні бійці рейтингу WBC.

Суперник чемпіона світу у суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко визначиться у турнірі між чотирма боксерами верхній частині рейтингу організації.

"Чотири боксери, які знаходяться у верхній частині рейтингу, проведуть між собою бої. Після цього визначиться обов'язковий претендент на титул чемпіона світу WBC, яким володіє Віталій Кличко", - повідомив голова російської делегації на конференції WBC, член Ради керуючих Світової боксерської Ради Володимир Лаптєв.

Згідно з рейтингом, боксерами-претендентами є: володар WBC Silver канадець Бермейн Стіверн, інтерконтинентальний чемпіон Кріс Арреола, чемпіон Америки Деонтей Вайлдер і Брайан Дженнінгс.

Примітно, що Арреола і Стіверн вже зустрічалися у 2013 році - 27 квітня у США перемогу за очками відсвяткував канадець.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суперника для обов'язкового захисту чемпіонського титулу WBC Віталія Кличка обиратимуть на Конгресі організації. Однак цього не сталося: між тим, саме на зустрічі у Бангкоку Кличко зазначив, що проведе поєдинок в 2014 році. Трохи пізніше в Україні Віталій Володимирович уточнив: 30 листопада він визначиться зі своїм майбутнім у спорті.

Нагадаємо, що останній бій народний депутат України Віталій Кличко провів 9 вересня у Москві проти Мануеля Чарра з Німеччини. Бій завершився технічним нокаутом у четвертому раунді.

Раніше Кличко заявив, що швидше за все йому доведеться провести наступний бій без гонорару - щоб не зашкодити політичній кар'єрі. !zn

Читайте також:

Росіянин, який назвав Кличка "найбільш нудним боксером світу", завершив кар'єру комою на рингу

Наступним суперником Кличка може стати ще один непереможний росіянин

Першим суперником Олександра Усика у професіоналах став досвідчений мексиканець Ромеро

Японські брати-боксери наблизилися до досягнення Володимира і Віталія Кличків