UA / RU
Підтримати ZN.ua

Спонсори "Динамо" вимагають від Суркіса відставки Блохіна, - ЗМІ

Схоже, що найближчим часом у київському клубі будуть зміни.

Найближчим часом наставник "Динамо" Олег Блохін, незважаючи на підтримку з боку президента клубу Ігоря Суркіса, може покинути свій пост.

Про це повідомляє сайт "Чемпіон", посилаючись на власні джерела у клубі.

Представники спонсорів київського "Динамо" після невдачі команди на старті Ліги Європи у зустрічі з бельгійським "Генком" поставили перед Суркісом ультиматум: звільнити головного тренера Олега Блохіна при першій же невдачі в наступних поєдинках. При цьому невдачею буде вважатися втрата очок - нічия або поразка.

При цьому видання відзначає, що наміри звільнити Блохіна виникли у Суркіса ще після розгрому від "Металіста" у 9-му турі чемпіонату Прем'єр-ліги України. А несподіваний провал у поєдинку з "Генком" ще більше посилив бажання президента. Між тим, Суркіс чекає саме на прохання про відставку з боку Блохіна.

Втім, представники спонсорів вже не раз вимагали змін на тренерському містку, бачачи на посаді головного тренера іноземного фахівця. Кілька джерел повідомляли про можливі кандидатури німецьких фахівців - 52-річного Томаса Шаафа, колишнього тренера "Вердера"і 60-річного Фелікса Магата, який працював з "Баварією" у середині "нульових".

Також серед можливих варіантів розглядався і головний тренер "Чорноморця" Роман Григорчук, який досяг непоганих результатів зі своєю командою. Однак для цього "Динамо" необхідно буде виплатити недодержку одеситам у розмірі 1 мільйона доларів.

Нагадаємо, що після поразки від "Чорноморця" 1:2 у чемпіонаті Прем'єр-ліги України на домашньому стадіоні, Блохін заявив, що готовий тримати удар, натякаючи на свою відповідальність за результат. Однак тоді його відставка не відбулася, незважаючи на те, що ЗМІ повідомляли про невдоволення керівництва.

Олег Блохін прийшов на тренерський місток київського "Динамо" 25 вересня 2012 року, змінивши росіянина Юрія Сьоміна. !zn

Читайте також:

Ярмоленко порадив фанам "сидіти вдома", а Гусєву "соромно виходити на вулицю"

Бєланов знову захищає Блохіна, переклавши всю провину на футболістів

Колишній динамівець Саленко припустив, що розгром від "Металіста" не зламав киян

Суркіс пообіцяв народження феномену "Динамо" Блохіна" вже в найближчому сезоні