UA / RU
Підтримати ZN.ua

Слідом за "Шахтарем" і "Металістом" київське "Динамо" презентувало нову форму

Дизайнери нового спортивного вбрання киян дещо змінили його колірну гаму. Тепер в гостях динамівці гратимуть у футболках із синьо-блакитними смугами. Блакитний вже давно не з'являвся у формі київського клубу.

Київське "Динамо" презентувало нову виїзну форму, в якій істотно оновилася колірна гама. Тепер кияни виступатимуть у футболках із синьо-блакитними смугами.

Попередні версії виїзних футболок в основному були виконані у суто синіх кольорах, проте цього разу дизайнери компанії Adidas прийняли інше колірне рішення. Зазначимо, що блакитний колір вже давно не з'являвся у клубній атрибутиці - востаннє це було у 1980-х роках. Представники ж спортивного виробника відзначають, що вбрання динамівців виконано в ретро-стилі 60-х років.

Нагадаємо, що раніше нову форму представили у "Шахтарі" і "Металісті". Донеччани провели презентацію на глибині 300 метрів в одній із шахт Артемівського соляного родовища. Втім, у "Динамо" все вийшло набагато скромніше - в так званому Холі Чемпіонів НСК "Олімпійський" і без запрошених зірок спорту. Проте, уявити форму і поділитися враженнями про неї випала честь головному тренеру Олегу Блохіну.

"У нас раніше такої форми не було, тому мені важко давати їй оцінку", - зазначив Блохін, коли на імпровізований подіум у нових футболках і шортах вийшли Андрій Ярмоленко, Денис Гармаш, Євген Селін, Дьємерсі Мбокані і Мігель Велозу.

Півзахисник Андрій Ярмоленко не став детально коментувати появу нової форми, зазначивши лише те, що він не вірить, що від кольору форми може залежати гра команди.

"Звичайно ж хотілося б перемагати у новій формі. Трохи незвичайно виглядають блакитні смуги, ми звикли весь час на виїзді у синіх футболках грати. Але головне не колір, а щоб команда весь час перемагала", - сказав Ярмоленко.

Зазначимо, що у киян вже найближчим часом з'явиться можливість випробувати нову форму - 20 липня в рамках чемпіонату Прем'єр-ліги України "Динамо" в Ужгороді зіграє проти "Говерли". !zn

Читайте також:

Суркіс пообіцяв народження феномену "Динамо" Блохіна вже в найближчому сезоні

У матчі першого туру "Динамо" володіло м'ячем більше, ніж "Шахтар", "Металіст" і "Дніпро"

"Баварії" довелося вибачатися перед Adidas за своїх новачків