UA / RU
Підтримати ZN.ua

Шевченко вважає Україну небезпечним суперником для збірної Франції

Колишній форвард і капітан збірної України упевнений, що фаворита в українсько-французькому протистоянні немає - обидва суперники можуть створити один одному серйозні проблеми.

Колишній нападник збірної України Андрій Шевченко напередодні стикових матчів чемпіонату світу-2014 проти Франції зазначив, що українська команда є небезпечним суперником для французів, тому фаворита у цьому протистоянні немає.

Екс-форвард "Мілана" і "Динамо" виділив півзахист українців. На його думку, це найсильніша лінія команди.

"Зараз у збірній України дуже цікавий період. Команда здобула вісім перемог і зіграла внічию. Особливо сильний у цієї збірної півзахист. У ньому грають такі футболісти, як Коноплянка і Ярмоленко. Вони дуже хороші", - зазначив Шева в інтерв'ю французькому виданню L'equipe.

"Головному тренеру команди Михайлу Фоменку вдалося створити хорошу атмосферу в колективі. Тому зроблю висновок, що сьогодні Україна - дуже небезпечна команда. Але слід також зауважити, що не вистачає хорошого центрфорварда. У нас непогані нападаючі, але вони мало забивають", - резюмував Шевченко свою думку про колишню команду.

Нагадаємо, що ігри між підопічними Дідьє Дешама і Михайла Фоменка пройдуть 15 і 19 листопада - у першому поєдинку українці прийматимуть суперника на київському НСК "Олімпійський", а через чотири дні зіграють у Франції на "Сен Дені". Переможець двораундового протистояння отримає путівку на чемпіонат світу у Бразилії.

Шевченко вважає, що для одного гравця збірної Франції поєдинки з Україною стануть серйозною перевіркою на міцність напередодні вручення премії "Золотий м'яч" - Франка Рібері. На його погляд, лідеру французів доведеться проявити себе з найкращого боку.

"Хочу ще зауважити, що для Франка Рібері це буде особливий матч. Футболіст претендує на звання найкращого гравця світу, і дуже важливо, щоб збірна Франції залишилася в еліті. Але попереду дуже складний матч для обох команд. На мою думку, фаворита у цьому матчі немає", - зазначив Шева.

Нагадаємо, що до протистояння з французами під керівництвом Фоменка і його помічників готується 25 футболістів.

Також 15 і 19 листопада за три путівки на ЧС-2014 у зоні УЄФА посперечаються Греція і Румунія, Ісландія та Хорватія, а також Португалія і Швеція. !zn

Читайте також:

Фоменко розповів про спокій у збірній напередодні матчів з Францією

Зідан очолить збірну Франції у разі невдачі у протистоянні з Україною

Колишній тренер збірної України розповів, за рахунок чого можна обіграти Францію

Тренер збірної Англії вважає, що Україна заслуговує на те, щоб грати на чемпіонаті світу