UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Шахтар" посилиться ще двома бразильцями

Чемпіон України готовий почати нову трансферну кампанію підписанням двох молодих бразильців - нападника Веллінгтона Нема і півзахисника Фернанду.

Донецький "Шахтар" потужно розпочинає трансферну кампанію у міжсезоння, отримавши згоду на підписання контрактів з двома перспективними бразильцями: півзахисником збірної Бразилії Фернанду і нападником Велінґтоном Нема.

Про це повідомляє football.ua з посиланням на бразильські джерела - Globo і Sambafoot.com.

21-річний Фернанду Лукас Мартінс - опорний півзахисник, який чудово проявив себе в матчах за "Греміо" і національну збірну. Його гра привабила інтерес багатьох топових клубів Італії, Англії, Португалії та Східної Європи. Особливо близьким до купівлі Фернанду нібито був "Наполі", але неаполітанцям трансфер бразильця виявився не по зубам.

Тим не менш, "гірники" досягли успіху в цьому питанні, виділивши на перспективного футболіста 13 мільйонів євро, 10 з яких підуть на сам трансфер, 2 - оплату агентських витрат, а мільйон отримає сам футболіст. Очікується, що бразилець приєднається до "Шахтаря" після Кубка Конфедерацій, турніру збірних, який відбудеться з 15 по 30 червня у Бразилії.

Веллінгтон Нем - нападник "Флуміненсе" обійдеться донеччанам в 9 мільйонів євро. Гравець прийняв пропозицію "Шахтаря" і найближчим часом відправиться в Україну для проходження медогляду і підписання контракту. Повідомляється, що роздобути гравця хотіли російський ЦСКА і знову-таки "Наполі". Але і тут "гірники" виявилися спритнішими за конкурентів.

Нагадаємо, що у склад "Шахтаря" потрапили дев'ять бразильців, а ще двоє - нападник Дентінью і півзахисник Бруно знаходяться в оренді. !zn

Читайте також:

"Шахтар" посперечається з "Анжі" за аргентинську зірку Карлоса Тевеса

Захисник збірної України може пропустити матч з Чорногорією

Замість ПСЖ іспанець Бенітес відправився в італійський "Наполі"

"Манчестер Юнайтед" заробив рекордну суму на телетрансляціях