UA / RU
Підтримати ZN.ua

Шацьких і ще двоє футболістів "Говерли" відсторонені від ігор Шуфричем-молодшим - ЗМІ

Скандал в ужгородській команді триває: віце-президент, головний тренер і кілька футболістів обмінялися взаємними претензіями і звинуваченнями.

Троє футболістів ужгородської "Говерли", в число яких потрапив найтитулованіший бомбардир українського чемпіонату Максим Шацьких, півзахисник Олег Герасимюк і захисник Андрій Хомин. Саме однієї з них - Герасим'юка - віце-президент клубу Олександр Шуфрич звинуватив у здачі гри 21-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги із "Зорею".

Реального підтвердження того, що футболісти опинилися в немилості керівництва по нефутбольною причин, немає, однак у будь-якому разі всі троє не брали участь у матчі 22-го туру проти "Динамо", в якому ужгородці були розгромлені "Динамо" 6:0. Головний тренер "Говерли" В'ячеслав Грозний на післяматчевій прес-конференції сам прокоментував відсутність у складі Шацьких, пов'язавши це з недавньою хворобою досвідченого нападника і його поганою формою. При цьому, Грозний не згадав Герасим'юка і Хомина.

Сам же Шацьких у коментарі каналу "Футбол" зазначив, що Грізний повідомив йому про те, що рішення не випускати його на футбольне поле приймав Олександр Шуфрич.

Читайте також: Максим Шацьких встановив бомбардирський рекорд, але не допоміг "Говерлі" обіграти "Зорю"

"Зі мною спілкувався головний тренер. Те, що я не потрапив на цю гру в число 18-ти, пояснив тим, що його набрав віце-президент (мова йде про Шуфрича-молодшого - прим. Football.ua і сказав, щоб до кінця чемпіонату ми не брали участь у матчах. Це я, Олег Герасим'юк та Андрій Хомин. Причину я поки не дізнавався", - заявив Шацьких.

Шуфрич вже встиг відреагувати на заяви Шацьких, зазначивши, що визначати склад на гру - виключно прерогатива головного тренера. Слова віце-президента викликали досить іронічний коментар з боку Герасим'юка.

"Я особисто чув, як Грозний сказав, що йому зателефонував віце-президент і наказав виключити мене, Максима і Андрія до кінця сезону, - каже Герасим'юк. - Чому саме нас трьох - треба питати у самого Шуфрича. Однак не розумію, чому він заперечує цей факт? Адже це виглядає досить смішно.

"Особисто у мене ще раніше пропало бажання грати за "Говерлу", коли в мою адресу посипалися звинувачення в "зливі" гри. Чесно кажучи, люди ведуть себе далеко не кращим чином. Зрозуміло, що є борги, і виплачувати їх ніхто не хоче. Однак це не метод - робити з футболістів поганих і винуватих, щоб позбутися від них таким шляхом", - резюмував футболіст.

Раніше Максим Шацьких розповів, що в Говерлі всі тримаються на ентузіазмі та любові до футболу, маючи на увазі, що перед футболістами та персоналом існують солідні борги по зарплаті. Однак при цьому всі продовжують виконувати свої обов'язки.