UA / RU
Підтримати ZN.ua

Руслан Ротань пройшовся по легіонерам "Металіста": у них тільки долари в очах

Капітан "Дніпра" знову досить емоційно і красномовно прокоментував матч з участю своєї команди, який завершився не зовсім так, як хотілося б.

Півзахисник "Дніпра" Руслан Ротань вважає, що легіонери харківського "Металіста" поводяться на полі неналежним чином, забуваючи про повагу один до одного.

Про це він розповів журналістам, коментуючи один з епізодів догравання поєдинку 12-го туру Прем'єр-ліги України, який завершився нічиєю 2:2 4 грудня в Дніпропетровську.

"Цей легіонер їхній, він не відчуває під ногами землі. Нехай там мене, гравця, штовхнув в обличчя. Поваги ніякої немає. Але якщо ти штовхаєш тренера команди суперника, то про які людські якості взагалі можна говорити? Це нахабні хлопці, і я взагалі не хочу говорити про це. У них, мабуть, тільки долари в очах, і вони не заслуговують навіть на розмову", - обурювався Ротань.

Нагадаємо, на 73-й хвилині біля лави дніпропетровців розгорілися пристрасті: хавбек харків'ян Дієгу Соуза спробував забрати м'яч з рук іспанського наставника "Дніпра" Хуанде Рамоса, однак той відкинув його вбік. У підсумку, спалахнула невелика бійка, яка закінчилася видаленням головного тренера.

ТАКОЖ: Капітан "Дніпра" порівняв "Зорю" з "Барселоною": вони над нами знущаються

"Емоційність тренера від того, що не однакове ставлення до всіх. Одним дозволено все, а іншим нічого. Це ж неправильно. Так що тренера цілком можна зрозуміти. Це ще добре, що ми сьогодні дограли у повних складах", - резюмував Ротань.

Нагадаємо, поєдинок 12-го туру між "Дніпром" і "Металістом" розтягнувся на два місяці - чере зупинку матчу в перерві 6 жовтня з причини поломки системи штучного освітлення було призначено догравання 4 грудня. На 10-й і 14-й хвилинах зустрічі "Дніпро" двічі розписався у воротах харків'ян, а гості відповіли голами Едмара (31") і Девіча (82").

Зазначимо, що "Дніпро" завершив першу частину сезону на четвертій сходинці турнірної таблиці з 35-ма очками - слідом за "Металістом", в активі якого 36 пунктів. !zn

Читайте також:

Ліга Європи: "Дніпро" і "Чорноморець" здобули чергові перемоги

Прем'єр-ліга: у сезоні-2014/15 в чемпіонаті залишиться 16 команд

"Шахтар" переміг "Чорноморець" і закріпився на першому місці