UA / RU
Підтримати ZN.ua

Рабинович вважає, що новий власник "Арсеналу" просто не знає, "що робити з футболом"

Ситуація з переданням прав власності на київський клуб "Арсенал", як і раніше, не вирішена. Однією з причин затримок у процедурі є непогашений банківський кредит.

Вадим Рабинович, який володів київським "Арсеналом" протягом декількох років, і в результаті передав його у власність бізнесмену і одному з керівників Федерації кінного спорту України Олександру Онищенку, пояснив причину затримки передання документів новому власнику.

За словами Рабиновича, справа у банківському кредиті на 340 мільйонів гривень, який він повинен виплатити протягом найближчого часу. Втім, Рабинович стверджує, що Онищенко знає про це і пішов на такі умови.

Нагадаємо, зараз в "Арсеналі" склалася ситуація, коли футболісти та й персонал не отримують зарплату, а головний тренер команди Олександр Бакалов зізнався, що ніхто з керівництва з ним і футболістами не спілкувався, а його колектив по суті сам по собі.

Втім, Онищенко в інтерв'ю газеті "Сегодня" зазначив, що знає про кредит, проте саме це питання не дає йому можливість приступити до справ у клубі повною мірою.

"Цю гру з "Волинню" я ще фінансую. Останню, якщо мені не передадуть документи. А що вирішувати, якщо акцій немає? Без них я не маю права власності. Акції лежать в заставі у банку. Рабинович повинен виплатити борг в 340 млн, але поки він цього не зробив", - повідав Олександр Онищенко.

"Онищенко не знає, що робити з футболом. Я читав, що мої люди заважають йому. Але їх там немає, мене там немає. Коли я був, "Арсенал" до такого не докочувався", - резюмував Рабинович.

Матч "Арена" - "Волинь" відбудеться о 17:00 14 вересня на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. !zn

Читайте також:

В "Арсеналі" знову повернулися до теми зведення власного стадіону

Вболівальники допоможуть відродитися збанкрутілому "Кривбасу"

Власник "Спартака" пообіцяв продати клуб уболівальникам за прикладом британських команд