UA / RU
Підтримати ZN.ua

Після невдачі у Лізі Чемпіонів Маркевич був лаконічним: "Дніпру" не вистачило Ротаня

"Дніпро" поступився "Копенгагену" у повторному матчі третього кваліфікаційного раунду, повністю проваливши гру біля своїх воріт і в центрі поля. Суперник, діючи досить просто, легко домігся свого в атаці, а ось у дніпропетровців виникли проблеми.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич після поразки від данського "Копенгагена" та вильоту з розіграшу Ліги Чемпіонів назвав однією з причин невдачі відсутність у складі півзахисника Руслана Ротаня.

Також за словами наставника, "Дніпру" не вистачає того футболіста, який би вміло розігрував м'яч і доставляв його на підступи до штрафного.

"Мабуть, до Ліги чемпіонів потрібно більш ретельно готуватися. Я маю на увазі склад команди, тому що з різних причин у нас не грали багато провідних футболістів саме в Лізі чемпіонів", - зазначив Маркевич.

"Багато помилок було в середині поля. Відчувається нестача Ротаня та Стрініча. Потрібен команді плеймейкер однозначно. Футболісти грали, як могли. В бажанні їм не відмовиш, але одного бажання недостатньо", - цитує тренера football.ua.

Нагадаємо, що "Дніпро" пропустив два голи в кінці першого та на початку другого таймів через те, що в центрі поля команда надала супернику оперативний простір. "Копенгаген" ж знову діяв за допомогою тієї ж зброї, якою домігся нульової нічиєї на виїзді.

Додамо, що Руслан Ротань хоч і повернувся в команду після двотижневої відсутності, однак не міг бути заявлений на звітну гру. Так само як і фланговий захисник Іван Стрініч. А ось забивний нападник Роман Зозуля досі відбуває дискваліфікацію за неспортивну поведінку у матчі Ліги Європи-2013/14 проти "Тоттенхема".

Зазначимо, що "Дніпро" після вильоту з Ліги Чемпіонів продовжить боротьбу в Лізі Європи - дніпропетровці почнуть виступи в цьому турнірі з плей-офф кваліфікації. Їхній майбутній суперник визначиться 8 серпня на жеребкуванні. !zn

Читайте також:

Маркевич вже виводив свою команду в наступний раунд після 0:0 вдома

Маркевич пояснив бляклу гру "Дніпра " на старті Ліги Чемпіонів кадровим дефіцитом

Мирон Маркевич в "Дніпрі" повторив національний рекорд