UA / RU
Підтримати ZN.ua

Наставник "Металурга" Максимов згадав про старе правило: "не забиваєш ти, забивають тобі"

Головний тренер донецької команди спробував по гарячим слідам розібратися у причинах сенсаційної поразки від албанської "Кукесі" у Лізі Європи.

Після несподіваної виїзної поразки 0:2 від албанської "Кукесі" у першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи головний тренер "Металурга" зазначив, що однією з причин поразки став швидкий гол, пропущений на початку ігрового часу.

"Вийшли на поле безвідповідально, і пропустили відразу гол. Почали поспішати, але все ж створювали хороші моменти, однак м'яч не йшов у чужі ворота. Ми не реалізували свої можливості. Не забиваєш ти - забивають тобі", - вважає наставник.

"Це футбол. Ми створили багато гольових моментів, але не забили."Металург" грав краще, але програв 0:2".

Нагадаємо, донеччани пропустили гол вже на 6-й хвилині матчу, кинули всі сили на те, щоб відігратися, проте нічого не змогли вдіяти з насиченою обороною суперника. А під завісу гри м'яч ще раз побував у воротах українців.

Головний тренер "Металурга" сподівається, що його підопічним вдасться відіграти дефіцит у два м'ячі у Донецьку.

"Це урок для нас. У повторній грі ми будемо намагатися пройти далі", - резюмував Юрій Максимов.

Що стосується видалення Миколи Морозюка, одного з лідерів команди, який пропустить матч у Донецьку, то Максимов обмежився лише реплікою - "видалення не по темі".

Відзначимо, що у сезоні-2012/13 донеччани зуміли подолати другий кваліфікаційний раунд Ліги Європи, однак уже на наступній стадії, до речі, третій, "Металург" поступився за сумою двох зустрічей норвезькому "Тромсе".

Нагадаємо, що другий матч двораундової дуелі між "Металургом" і "Кукеси" відбудеться 8 серпня в Донецьку. !zn

Читайте також:

Ліга Європи: букмекери впевнені у перемогах "Чорноморця" і "Металурга"

"Металіст" дебютує у Лізі Чемпіонів впевненої виїзної перемогою

"Баварія" Гвардіоли завдала першої поразки "Барселоні"