UA / RU
Підтримати ZN.ua

На пост наставника "Металурга" претендує троє фахівців

У нинішньому сезоні запорізька команда не зуміла стабілізувати результати, і незабаром головний тренер Олег Таран був відправлений у відставку.

Після того, як в запорізькому "Металурзі" відбулася перша в сезоні відставка тренера, на вакантний пост претендує троє фахівців.

Олега Тарана, який пропрацював з командою рік, можуть замінити такі відомі фахівці як Павло Яковенко, Юрій Бакалов і Олександр Севідов.

Яковенко вже кілька років не має місця роботи, а в клубі Прем'єр-ліги працювати йому ще не доводилося. Екс-тренер української молодіжки завжди брався за амбітні проекти, тому керівництву запорожців доведеться переконати фахівця в серйозності намірів по становленню сильної команди.

Додамо, що Юрій Бакалов трудився в Прем'єр-лізі в якості тренера київського "Арсеналу", потім очолював черкаський "Славутич". Що стосується Севідова, то цей фахівець в минулому сезоні тренував львівські "Карпати".

Після матчу 11-го туру чемпіонату України головний тренер "Говерли" В'ячеслав Грозний припустив, що чергова нічия його команди пов'язана з потойбічними силами. Грозний зазначив, що якісь негідники чаклують проти "Говерли". Проте вже в наступному турі ужгородці перервали неприємну серію, обігравши 1:0 донецький "Металург".