UA / RU
Підтримати ZN.ua

Луческу не планує посилювати склад "Шахтаря" у міжсезоння

Наставник дев'ятиразових чемпіонів України впевнений, що в його команді достатньо кваліфікованих футболістів. А ті, хто прийшов у команду минулого року, повинні нарешті вийти на новий рівень.

Донецький "Шахтар", який нещодавно здобув п'ятий чемпіонський титул Прем'єр-ліги поспіль, не планує посилення складу під час відкриття літнього трансферного вікна.

Про це повідомив головний тренер Мірча Луческу, зазначивши, що у новому сезоні він розраховує на гравців, що прийшли влітку минулого року.

"Чи будуть влітку новачки? Ні. Нагадаю, що в минулому році було зроблено серйозні придбання - сім гравців. Пора вже їм від періоду адаптації переходити до такого ступеня готовності, яка доводила б, що гроші витрачено не даремно", - наводить офіційний сайт "Шахтаря" слова Луческу.

"Однозначно команда повинна стати кращою, ніж була в минулому сезоні. Росте Луїс Адріану. Все впевненіше почуваються Дуглас Коста і Алекс Тейшейра. Вони повинні піднятися на рівень Вілліана і Мхітаряна. Сподіваюся, що вже у найближчому майбутньому ми отримаємо вагомі підстави порівнювати Фреда з Фернандінью, а конкуренція Тайсона і Бернарда зробить їх обох незамінними гравцями основного складу", - вважає Містер.

Нагадаємо, що донеччани, незважаючи на низку невдач у середині сезону, таки зуміли завоювати п'ятий поспіль і дев'ятий у своїй історії комплект золотих медалей українського чемпіонату.

Також перемогу у бомбардирських перегонах здобув нападник клубу Луїс Адріану, на рахунку якого - 20 влучних ударів. Він на один гол випередив свого співвітчизника і "земляка" з команди Жуніора Мораэса з донецького "Металурга".

Відзначимо, що у липні "гірники" зустрінуться з "Динамо" у матчі за Суперкубок, а у вересні у донеччан черговий старт у груповому турнірі Лізі Чемпіонів. !zn

Читайте також:

В "Шахтарі" спростували інформацію про можливий відхід Луческу

Луческу знову оштрафували за відмову потиснути руку тренеру "Карпат"

Хуанде Рамос став четвертим тренером, двічі обіграв команду Луческу

Наставник "Дніпра" повинен визначитися зі своїм майбутнім до кінця тижня