UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ліга Чемпіонів: букмекери не вірять у "Шахтар" напередодні старту турніру

Донецький клуб поки що не заслуговує на приязне ставлення до себе букмекерів.

"Реал Сосьєдад" з містечка Сан-Себастьян в іспанській Басконії вважається букмекерами фаворитом протистояння з донецьким "Шахтарем" у першому турі групового турніру Ліги Чемпіонів.

Перемога іспанців котирується з показником 2,30, тоді як на успіх донеччан можна поставити з коефіцієнтом 3,18. Нічия здається спортивним аналітикам менш реальним результатом стартового матчу в групі А.

Нагадаємо, поєдинок відкриє євросезон для донецького колективу, тоді як "Реал Сосьєдад" пробивався в груповий турнір Ліги через сито кваліфікації. Баски двічі з одним рахунком здолали "Лілль" із Франції - 2:0 і урочисто вийшли на основний етап змагань.

Для клубу з Басконії, який перемагав свого часу в чемпіонаті Іспанії (два рази на початку 80-х) це буде повернення у великий європейський футбол після 10-річної перерви. У сезоні-2003/04 "Реал" посів друге місце у своїй групі, проте в 1/8 фіналу двічі поступився 0:1 "Ліону".

Зазначимо, що букмекери не впевнені в тому, що поєдинок буде результативним - принаймні, на те, що у матчі команди заб'ють більше двох голів, можна поставити з коефіцієнтом 1,8. При цьому гол донеччан котирується з більшим показником, ніж успіх іспанців - 1,8 проти 1,57.

При цьому успіх донеччан і сан-себастьянців у груповому турнірі, а це перемога в квартеті, котирується так само, з показником 5,50. Фаворитом групи А вважається "Манчестер Юнайтед", який зустрінеться у першому турі з леверкузенським "Байєром".

Нагадаємо, матч "Реал Сосьєдад" - "Шахтар" відбудеться 17 вересня у Сан-Себастьяні о 21:45. !zn

Читайте також:

"Карпати" обіграли донецький "Шахтар", зберігши лідерство для "Металіста"

В "Шахтарі" розглядають натуралізацію бразильця Тайсона, як можливість допомогти збірній

"Металіст" розгромив "Динамо" і зміцнив лідерство в чемпіонаті