UA / RU
Підтримати ZN.ua

Коноплянка відклав переїзд до Європи на літнє міжсезоння

Представники українського гравця підтвердили інтерес до півзахисника з боку "Парі Сен-Жермен", проте поки сам футболіст хоче зосередитися на виступі за "Дніпро".

Представники півзахисника "Дніпра" і збірної України Євгенія Коноплянки, до якого проявляв інтерес ряд європейських клубів, в тому числі і "Парі Сен-Жермен", продовжить грати за свою команду принаймні до літнього міжсезоння, яке стартує на початку червня.

При цьому ім'я так званого представника не повідомляють.

"Очевидно, взимку Женя нікуди не піде, тому що не хоче переходити в час, коли всі провідні першості Західної Європи в розпалі і часу на розкачку не буде. З великою часткою ймовірності можна буде говорити про перехід тільки влітку", - зазначив агент.

При цьому спікер підтвердив, що інтерес з боку чемпіона Франції все-таки існує.

"Відразу три відомих футбольних агенти виходили на нас і цікавилися можливим придбанням нашого гравця. Однак конкретної пропозиції поки не було. Врахуйте, що мова йде про ПСЖ. Ще вчора преса повідомляла, нібито у них зірвалися переговори з Іваном Кабаєм з "Нюкасла", а вже сьогодні читаємо про другий етап переговорів. Тобто у випадку справжньої зацікавленості французького гранда, ситуація може змінитися у будь-який момент", - розповів представник футболіста.

Відзначимо, що одним із представників 24-річного гравця на футбольному ринку є його батько Олег Коноплянка.

Нагадаємо, що попередній контракт Коноплянки з "Дніпром" закінчується у грудні 2013 року, однак за рік до цього футболіст продовжив угоду, про терміни і вартість якої не повідомляли. За різними цей, нинішня платня футболіста складає близько 2 мільйонів євро на рік. Трансферна вартість талановитого півзахисника збірної України - 17 мільйонів євро. Притому, що ПСЖ був готовий заплатити за Коноплянку 20 мільйонів.

Нагадаємо, що у нинішньому сезоні в "Дніпрі" Коноплянка провів 25 матчів, забивши в них 9 голів і зробивши 6 передач. !zn

Читайте також:

Скаути "Ювентуса" потрапили на один з найгірших матчів за участю Ярмоленка і Коноплянки

Знехтуваний "Дніпром" український футболіст продовжить кар'єру в клубі Серії А

Француз Жером Шампань має намір стати президентом ФІФА і змінити правила гри в футбол