UA / RU
Підтримати ZN.ua

Хачеріді подовжив контракт із "Динамо", припинивши розмови про перехід у "Шахтар"

Лідер оборони київського клубу, який влітку відмовився переходити у "Шахтар", продовжив трудові відносини зі своїм клубом.

Захисник "Динамо" Євген Хачеріді підписав новий п'ятирічний контракт із "Динамо".

Спочатку про це повідомили ЗМІ, а потім, увечері 6 жовтня, інформацію підтвердили у клубі.

Про фінансові умови, на яких було підписано угоду, не повідомляється, проте джерела кажуть, що їх було значно покращено.

Таким чином, питання про зміну клубу для Хачеріді, яким активно в літнє міжсезоння цікавився донецький "Шахтар", поки не актуальне. Принаймні, до зимового трансферного вікна. Між тим, у "Динамо" готові розглянути пропозиції щодо придбання футболіста лише від європейських клубів, повідомляв президент Ігор Суркіс у кінці літа.

Нагадаємо, "Шахтар" пропонував за талановитого центрбека спочатку 12 мільйонів євро, а потім збільшив пропозицію на три мільйони. Проте у "Динамо" відповіли відмовою. Трохи пізніше головний тренер Олег Блохін заявив, що готовий відпустити лідера оборони за 35 мільйонів євро.

Примітно, що напередодні на сторінці генерального директора "Шахтаря" в мережі "Фейсбук" з'явилося повідомлення про те, що "Шахтар" підписав контракт із Хачеріді, а сам футболіст приєднається до донеччан у зимове міжсезоння. Суммма трансферу склала 22 мільйони, повідомляв Палкін. Трохи пізніше повідомлення було видалено, а низка ЗМІ повідомила, що подібні новини - справа рук хакера, який зламав аккаунт Палкіна.

Відзначимо, що у нинішньому сезоні Хачеріді провів за "Динамо" 15 матчів, виходячи на поле в основі майже в усіх офіційних поєдинках команди. !zn

Читайте також:

"Динамо" розгромило донецький "Металург", забивши дев'ять м'ячів вперше за три роки

Фоменко викликав на вирішальні матчі відбіркового циклу лише одного новачка