UA / RU
Підтримати ZN.ua

Футболіст "Динамо" ледве стримав сльози, говорячи про війну та ЗСУ

Гравець вимовив емоційну промову.

Півзахисник "Динамо" Олександр Андрієвський на прес-конференції після перемоги у благодійному матчі проти естонської "Флори" (3:0) ледве стримав сльози, говорячи про війну та ЗСУ.

"Це складно передати словами. Насамперед думаю про наш народ, який зараз переживає важкий період. Ми віримо, що скоро все закінчиться нашою перемогою і залишиться в минулому, як страшний сон. Хочу подякувати європейським країнам, усім, хто підтримує Україну, це дуже цінно, ми всі відчуваємо.

Водночас ми переможемо фашизм. Справді, зараз важко говорити безпосередньо про футбол. Також хочу подякувати нашим захисникам, ЗСУ – вони більше, ніж герої. Ми всім серцем та душею з ними. Вся наша команда, тренерський штаб, персонал допомагає як може. Думаю, тут ми можемо бути найефективнішими для них та для нашої країни", - сказав Андрієвський.

Нагадаємо, футбольний сезон через воєнне вторгнення Росії в Україні було достроково завершено, а футболісти клубів отримали від ФІФА можливість продовжити кар'єру в інших командах.

"Динамо" та "Шахтар" отримали спеціальний дозвіл від Міністерства спорту на те, щоб гравці клубів могли покинути Україну під час воєнного стану та зіграти благодійні матчі.

Читайте також: Стала відома сума, яку заробило "Динамо" у рамках благодійного турне

Раніше футболіст "Динамо" розповів про зруйнований окупантами будинок батьків на Донеччині.