UA / RU
Підтримати ZN.ua

Експерт не вважає середняка чемпіонату Франції серйозним суперником для "Динамо"

"Генгам" обіграв ПСЖ 1:0 у нещодавній зустрічі французької першості, проте динамівці повинні впевнено обігравати таку команду.

Колишній півзахисник збірної України Едуард Цихмейструк вважає, що "Динамо" має без проблем пройти французький "Генгам" 1/16 фіналу Ліги Європи.

За словами експерта, в даний час динамівці перебувають у відмінній готовності, тому середняк французького чемпіонату - не суперник для них.

"Мабуть, це найкращий варіант для киян. Знову ж таки з урахуванням сьогоднішнього "Динамо". У будь-якому випадку "Генгам" проходити потрібно. Це не суперник - з 13-го місця чемпіонату Франції, навіть з урахуванням обыгранного їм ПСЖ в останньому турі. Виходимо з того, як виглядає "Динамо". Це півроку тому для "Динамо" будь-який суперник був складним", - цитує експерта Спорт.ua.

"Єдине - не знаємо, як позначиться на їхній грі ця пауза. Будемо сподіватися, що навесні буде не гірше. Але перша офіційна гра після паузи - це завжди привід показати себе тренеру, нагадати. Скучили, хочуть грати, єврокубки. Це не той настрій, щоб вийти в півноги. Не так зараз избалованно "Динамо" єврокубками, великими перемогами, щоб так легко до цього ставитися", - вважає Цихмейструк.

Нагадаємо, що 19 лютого "Динамо" зіграє на виїзді, а через тиждень у Києві.

Читайте також: "Динамо" повторило найкращий результат "Дніпра" у Лізі Європи

Після жеребкування Ліги Європи стало відомо, що головний тренер киян Сергій Ребров вважає Генгам гідним суперником для своєї команди.