UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Динамо" мінімально програло "Барселоні" в Лізі чемпіонів

Кияни гідно показали себе на "Камп Ноу".

4 листопада в рамках 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів зустрічалися іспанська "Барселона" і київське "Динамо".

Київський клуб перед поєдинком з грізним суперником зіткнувся з величезними кадровими труднощами. З різних причин матч пропускали 13 футболістів "Динамо".

Цітаішвілі, Гармаш, Дуелунд, Караваєв, Белуце, Шапаренко, Бойко, Бущан і Миколенко залишилися вдома через позитивниі тести на коронавірус, Тимчик, Костевич і Бурда продовжують заліковувати травми, а Сидорчук відбував дискваліфікацію за вилучення в матчі проти "Ференцвароша".

На старті поєдинку "Барса" просто зім'яла молодий склад киян. Мессі майже відразу реалізував пенальті, а після цього господарі упустили ще кілька забійних моментів.

Після гра заспокоїлася, а "Динамо" освоїлося на легендарному газоні "Камп Ноу" і почало проводити атаки.

В кінці першого тайму шикарний шанс упустив Буяльський - українець головою розстрілював тер Стегена, але німець в останній момент встиг виставити руку і перевести круглого на кутовий.

Друга половина зустрічі почалася з двох виходів один на один від Циганкова і Супряги, але обидві загрози зумів нейтралізувати тер Стеген.

А ось Піке свій шанс не упустив. В середині другого тайму захисник опинився на позиції центрального форварда і головою забив у дальній кут після передачі Фаті.

"Динамо" продовжило грати в сміливий футбол і зуміло відіграти один м'яч, коли Циганков за 15 хвилин до кінця матчу добив м'яч у порожні ворота після удару Вербича. В останні хвилини створити сенсацію підопічним Луческу не вдалося, завершивши зустріч з рахунком 1:2.

"Барселона" - "Динамо" - 2:1

Голи: Мессі, 5 (з пенальті), Піке, 65 - Циганков, 75.

"Барселона": тер Стеген, Дест, Піке, Бускетс (Ленгле, 74), Альба, Пьяніч (Роберто, 59), де Йонг, Мессі, Педрі (Ален, 83), Фаті (Трінкан, 74), Грізманн (Дембеле, 60).

"Динамо: Нещерет, Кендзьора, Забарний, Попов, Шабанов, Андрієвський, Циганков, Буяльський (Леднєв, 85), Шепелев, Родрігес (Де Пена, 71), Супряга (Вербич, 71).

Попередження: Буяльський.

Таким чином, у "Динамо" після трьох турів залишилося в активі одне очко. У першому матчі віце-чемпіони України поступилися "Ювентусу" (0:2), а в другому поєдинку зіграли внічию з "Ференцварошем" (2:2). У наступному турі 24 листопада "Динамо" зустрінеться з "Барселоною" в Києві.

Читайте також: "Динамо" в матчі з "Барселоною" нічого не світить - Саленко

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" пропустив шість голів від "Боруссії" в матчі Ліги чемпіонів.