UA / RU
Підтримати ZN.ua

Бразильський талант Неймар все-таки перейде у "Барселону"

21-річний бразильський бомбардир продовжить кар'єру у каталонському суперклубі.

27 травня очікується підписання контракту між бразильським нападником Неймаром і "Барселоною". Футболіст, що виступає у "Сантосі", повідомив про це у своєму Твіттері, а пізніше інформація була підтверджена бразильським і каталонськими клубами.

"У понеділок я підпишу контракт з "Барселоною". Я хочу подякувати "Сантосу" за ці чудові роки. Цей клуб назавжди залишиться в моєму серці - титули, голи, святкування, пісні фанатів", - написав бразильський талант.

Контракт футболіста, як повідомляє прес-служба "Барселони", розрахований на 5 років.

Таким чином, мильна опера, присвячена переїзду бразильця в Європу, завершена. Розмови про те, що Неймар продовжить кар'єру в одному з європейських грандів, а точніше, по суті, "Реалі" чи "Барселоні", почалися ще кілька місяців тому. Однак лише нещодавно стало відомо, що Неймар обирає між 11-мільйонною річною зарплатою в Мадриді і "Барселоною", яка висловила готовність платити молодому даруванню сім мільйонів євро.

У підсумку, Неймар обрав саме каталонський клуб. Подробиці угоди не розголошуються. Втім, за деякою інформацією каталонці запропонували "Сантосу" 23 мільйони євро за частину прав на форварда збірної Бразилії.

Зазначимо, що за бразильську збірну Неймар провів 32 матчі, відзначившись 20-ма голами. На Олімпіаді в Лондоні нападник завоював срібні медалі. У "Барселоні" Неймар приєднається до двох бразильців - захисників Даніела Алвеша і Адріано. !zn

Читайте також:

Молодий талант "Динамо" перейде у "Барселону" за 10 мільйонів євро

Тріумфатор Ліги Чемпіонів Юпп Хайнкес може повернутися в "Реал" через 15 років

Невдачі в Лізі Чемпіонів об'єднали давніх ворогів "Барселону" і "Реал"