UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський назвав свої головні досягнення

Президент не забув згадати свою програму "Велике будівництво".

Президент Володимир Зеленський озвучив свої головні досягнення на президентському посту. Серед них він відзначив суб'єктивізацію України в світі, будівництво інфраструктури і сильну армію.

"Дуже мені складно, це ж треба якось хвалитися, так як досягнення, і говорити щось погане, це не комільфо. Я вважаю, що ми точно суб'єктивізуємося. Я роблю все, щоб нас поважали за кордоном, не тільки всередині нашої країни, щоб зважали на нашу думку, щоб ми були суб'єктами, щоб ми були разом, щоб за нас не вирішували питання", - зазначив глава держави в ефірі телеканалу "1 + 1".

Також серед досягнень він виділив інфраструктуру. "Я вважаю, що це ганьба, якщо у тебе немає інфраструктури в країні", - підкреслив Зеленський.

Президент висловив упевненість, що "Україна може бути вітриною європейською, тому що тут і історія, і пам'ять, і природа".

Третім досягненням Зеленський назвав те. що в Україні зараз "одна з найпотужніших армій в Європі".

Читайте також: «100 об'єктів за рік»: Зеленський анонсував "Велике будівництво-2"

Детальніше про те, як в регіонах реалізовують президентську програму "Велике будівництво" читайте в статті Світлани Ісаченко "Велика афера під прикриттям «Великого будівництва»?"