UA / RU
Підтримати ZN.ua

Стефанчук планує відвідати засідання всіх парламентських фракцій

Це буде його перший повноцінний робочий тиждень в ролі спікера.

Нещодавно обраний новий голова Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив про бажання відвідати найближчим часом засідання усіх фракцій і груп парламенту.

"Я дуже старатимусь, щоб ми і надалі зберегли такий рівень балансу в наших відносинах, який має характеризувати парламент. Тому я дуже сподіваюся на конструктивну співпрацю з усіма фракціями і групами... Я хочу напроситися на засідання ваших фракцій і груп у той час, коли вони у вас є", - заявив Стефанчук під час погоджувальної ради фракцій у понеділок.

За його словами, він хоче обговорити нагальні питання, які турбують фракції, чи то організаційні, законодавчі, чи функціональні або будь-які інші, та налаштований на конструктивну співпрацю.

«Я намагатимуся підтримувати цей рівень дискусії в парламенті", - додав спікер.

Читайте також: Стефанчук виключає нове голосування щодо закону «Про олігархів»

Нагадаємо, 5 жовтня Верховна Рада відправила у відставку спікера Дмитра Разумкова. Замість нього в крісло голови Верховної Ради сів Руслан Стефанчук, який до цього був першим віцеспікером.

Про те, чи стане легше країні після заміни спікера, читайте у статті Інни Ведернікової «Відставка Разумкова. Тепер без стримувань і противаг» у ZN.UA.