UA / RU
Підтримати ZN.ua

Рада сьогодні приступить до ухвалення держбюджету на 2022 рік

У порядку денному ще низка законопроєктів і ратифікацій. 

Верховна Рада України на засіданні 20 жовтня розглядатиме у першому читанні проєкт закону про державний бюджет на 2022 рік та супутні з ним законопроекти. Також у порядку денному на середу низка ратифікаці, договорів та кілька законопроєктів у другому читанні.

Розпочнуть депутати робочий день із проєкту закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України № 6062, а потім перейдуть до запропонованого Кабінетом міністрів закон проєкту закону № 6000 про Державний бюджет України на 2022 рік.

На друге читання заплановано також такі документи:

У першому читанні заплановано розглянути:

Також у планах перейменування селища Ленінка Гайсинського району Вінницької області, перейменування села Поминик Уманського району Черкаської області,призначення позачергових виборів Добропільського міського голови Покровського району Донецької області ратифікація Договору між Україною та Арабською Республікою Єгипет про передачу засуджених осіб та зміни до угоди з Білоруссю Білорусь про міжнародне автомобільне сполучення від 17 грудня 1992 року .

Пообіді депутатів чекає робота в комітетах, фракціях і групах.

Читайте також: «За ваші гроші»: проєкти за рахунок держбюджету повинні вказувати джерело фінансування — законопроект

Напередодні профільний комітет Верховної Ради з питань бюджету рекомендував депутатам прийняти постанову про висновки і пропозиції до законопроекту про держбюджет на 2022 рік.