UA / RU
Підтримати ZN.ua

Наметове містечко прихильників Тимошенко на Хрещатику напередодні виборів зносити не будуть

Щодо наметового містечка вживати заходів міліція не буде. Незважаючи на день тиші, міліція може тільки забезпечувати охорону громадського порядку.

Міліція не має наміру зносити наметове містечко прихильників екс-прем'єра Юлії Тимошенко біля Печерського районного суду в Києві напередодні виборів, коли заборонена передвиборча агітація, повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Ратушняк.

"Щодо наметового містечка вживати заходів міліція не буде, і не має на це права. Бо якщо навіть хтось там щось і буде робити, це можуть робити комунальні служби і виконавча служба", - сказав він на прес-конференції 12 жовтня в Києві.

Ратушняк уточнив, що міліція лише забезпечує охорону громадського порядку.

-
Минув рік із дня винесення вироку Тимошенко у газовій справі

Парламентські вибори в Україні запановані на 28 жовтня. Відповідно до закону, 27 жовтня в країні буде "день тиші", коли будь-яка агітація заборонена.

Наметове містечко на підтримку Тимошенко було розгорнуто з початком судового процесу у "газовій справі" біля Печерського районного суду Києва на Хрещатику у червні 2011 року.

11 жовтня 2011 року суд засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009-му році. !zn

Читайте також:

Минув рік із дня винесення вироку Тимошенко у газовій справі

Питання про виписку Тимошенко з лікарні вирішиться після приїзду німецьких медиків

Тимошенко почала агітувати за мажоритарників з лікарні (ДОКУМЕНТ)

У Європі затягується розгляд скарг Тимошенко і Луценка