На відміну від інших секторів економіки від початку війни представники харчової промисловості переважно демонстрували більш оптимістичні оцінки ділового середовища та фінансово-економічної ситуації на підприємствах. Про це пише Євген Ангел, старший науковий співробітник Інституту економічних досліджень та політичних консультацій, у матеріалі «Харчова промисловість: апетит хороший, але є над чим працювати».
«Якщо в травні та червні харчова галузь була в загальному песимістичному тренді щодо загальноекономічної ситуації, то від липня більш швидкими темпами відновлювала оптимізм. Лише 10% опитаних в галузі погано оцінюють ділове середовище, тоді як в середньому по промисловості – 30%. При цьому галузь зберігає обережний оптимізм щодо майбутніх змін», - зазначає автор.
З іншими матеріалами автора можна ознайомитися за посиланням.