UA / RU
Підтримати ZN.ua

Данилюк повідомив про готовність Ради підтримати зміни до Податкового кодексу

Президент Порошенко обговорив законопроекти з членами фракції БПП.

Міністр фінансів Олександр Данилюк вважає, що Верховна Рада підтримає урядові законопроекти, спрямовані на реформування бюджетної та податкової сфери.

"Є згода фракцій, є підтримка фракцій тих законопроектів, які були напрацьовані - це і зміни до Податкового кодексу, зокрема, антикорупційний законопроект, який був підготовлений урядом і спрямований на реформування Державної фіскальної служби", – повідомив Данилюк після засідання парламентської фракції "Блоку Петра Порошенко" увечері в понеділок, 5 грудня, передає "РБК-Україна".

Міністр також запевнив, що у парламенті також знайдеться достатньо голосів для змін бюджетного законодавства.

"Відповідні законодавчі ініціативи сьогодні обговорили народні депутати з БПП із президентом Петром Порошенком", – уточнив Данилюк.

Як пише народний депутат Андрій Журжій у своїй статті для DT.UA, представлений Міністерством фінансів України проект закону "Про внесення змін до Податкового кодексу України" в цілому можна вважати хорошою базою законодавства для поліпшення умов ведення бізнесу та зменшення тиску фіскальної служби на платників податків.

Детальніше про податкову реформу читайте в інтерв'ю Юлії Самаєвої з головою профільного комітету ВРУ Ніною Южаніною в тижневику "Дзеркало тижня. Україна".