UA / RU
Підтримати ZN.ua

ЗСУ відбили 32 атаки на курахівському напрямку

Ворог атакує на 9 напрямках.

Генштаб ЗСУ повідомляє про 102 бойових зіткнення за останню добу на основних напрямках фронту. В центрі найбільшого спротиву покровський та курахівський напрямки, на яких Сили оборони відбили 20 та 32 атаки відповідно. Ще сім боєзіткнень триває на покровському напрямку та шість на курахівському.

Також ворог здійснив 12 спроб прорвати оборону на куп'янському напрямку, в районі Петропавлівки та Стельмахівки ворог вдарив НАРами.

На лиманському напрямку окупанти атакували дев’ять разів, ще чотири боєзіткнення триває.

Читайте також: Агенство Fitch оцінило, як впливає реструктуризації євробондів на вірогідність дефолту України

Наступав ворог також на краматорському та сіверському напрямках.

На времівському напрямку ворог провів п’ять штурмових дій поблизу Водяного та Старомайорська. На придніпровському напрямку відбито п’ять ворожих атак, противник успіху не мав. Одну атаку здійснив ворог на харківському напрямку.

Завдає РФ авіаударів по прикордонним населеним пунктам у Чернігівській та Сумській областях.

Раніше повідомлялося про те, що на покровському напрямку росіяни планують розширювати фланги. До того ж, у Москві розраховують на те, що українські війська самі залишать Курщину через відсутність у Києва необхідних сил і під впливом ситуації на фронті на Донбасі. Доклданіше про це читайте у статті Володимира Кравченка "Курська аномалія" Путіна".