UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський знову збирав Ставку: максимальне зосередження на двох темах — фронт та бригади наступу

Доповіді зачитали Сирський, Тарнавський, Залужний, Буданов і Клименко. 

Президент України Володимир Зеленський сьогодні збирав чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача для обговорення ситуації в зоні бойових дій. На своєму Tg-каналі він повідомив, що сьогодні було дві важливі теми — фронт та бригади наступу. 

Доповідали під час засідання командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та очільник ГУР МО Кирило Буданов. Говорили про оперативну обстановку, забезпечення боєприпасами та прогноз дій противника на найближчий час.

"Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко відзвітував про підготовку бригад Нацгвардії та прикордонників, забезпечення їх технікою та всім необхідним для виконання бойових завдань", — написав Зеленський. 

Читайте також: The Times: Україна може перемогти у війні, але програти мир

Нагадаємо, розвідка Британії зазначає, що російські військові протягом останніх двох тижнів контрнаступальних дій Сил оборони зазнають найбільших втрат з часів піка битви за Бахмут. Найбільш інтенсивні бої тривають у Запорізькій області та на заході Донеччини.