UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Мелітополі окупанти проводять для українських дітей уроки “російської ідентичності” — ЦНС

Окупаційна “адміністрація” примусово збирала школярів міста на пропагандистський захід.

Російські загарбники вигадали новий пропагандистський урок у школах на тимчасово окупованих територіях. Зокрема, у тимчасово окупованому Мелітополі росіяни проводять для українських дітей уроки “російської ідентичності”, повідомляє Центр національного спротиву.

Читайте також: Росіяни вивозять українських дітей на пропагандистські заходи до Москви — ЦНС

Пропагандистський захід має назву “Сто дат російської ідентичності”. Окупаційна “адміністрація” примусово зганяла школярів міста на лекції.

За “промивання мізків” дітям відповідає “федеральне агентство у справах національностей” – спеціальний кремлівський орган для виховання манкуртів. 

За даними ЦНС, уроки для українських дітей проводив зрадник вірменського народу Айказ Мікаєлян — прихильник глави Кремля Владіміра Путіна з 2000-х років. 

“Тепер він творить політику геноциду на захоплених землях України, сподіваючись позбавити нас цілого покоління”, - додали у Центрі.

Читайте також: За осінь загарбники вивезли на “оздоровлення” до РФ десять тисяч дітей з окупованих територій — ЦНС

Загарбники намагаються перевиховати українських дітей на тимчасово окупованих територіях.

Наскільки потужний ідеологічний вплив чинять на дітей дошкільного віку на тимчасово окупованих територіях і як Росія намагається знищити українську ідентичність наших наймолодших громадян на території тимчасово окупованого півдня України? Про це — в статті Анастасії ВоробйовоїДитячий садочок під російською окупацією: “патріотичне виховання”.