UA / RU
Підтримати ZN.ua

Шмигаль з Сунаком обговорили залучення бізнесу для підтримки економіки України

Також премʼєри обговорили відбудову України.

На полях Конференції з відновлення України в Лондоні, яка відбувається прямо зараз, прем’єр-міністр України Денис Шмигаль зустрівся з премʼєр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком. Про це Шмигаль повідомив у своєму Telegram.

З-поміж іншого премʼєри обговорили залучення бізнесу для підтримки економіки країни та механізми допомоги для відбудови. Шмигаль подякував Ріши Сунаку за підтримку України у вигляді нового пакета допомоги.

Читайте також: Конференція у Лондоні та «Енергоатом»: тепер наш час їсти

"Подякував за організацію заходу, що має на меті консолідувати зусилля партнерів задля відбудови нашої держави та знайти дієві механізми безперебійної фінансової підтримки України. Обговорили залучення приватного бізнесу для підтримки економіки України. Вдячні Великобританії за потужний пакет фінансової допомоги та за запуск ініціативи Business Compact, до якої вже долучилось понад 400 провідних компаній світу", - повідомив премʼєр-міністр України.

Нагадуємо, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба зустрівся у Лондоні з державним секретарем Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкеном. Глава української дипломатії також обговорив з главою Держдепу США наступні кроки для зміцнення контрнаступальних можливостей ЗСУ.