UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни атакували Херсон артилерією та дронами: загинув велосипедист

З пораненнями госпіталізовано двох чоловіків.

Вдень в середу, 2 жовтня, російські війська атакували з артилерії передмістя Херсона. Внаслідок атаки загинув 65-річний чоловік, повідомив голова Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Зазначається, що в момент обстрілу мирний житель їхав вулицею на велосипеді. Під час обстрілу чоловік загинув на місці.

Читайте також: Війська РФ ударили по центру Херсона, коли Україна хвилиною мовчання вшановувала памʼять загиблих захисників: убили та поранили людей

Крім того, росіяни знову атакували з дрона маршрутку у передмісті. Під час цієї атаки, на щастя, люди не постраждали.

Також окупанти орієнтовно о 16:00 атакували з БпЛА автомобіль у Дніпровському районі Херсона. Через скидання вибухівки постраждали чоловіки віком 28 та 24 роки. Їх госпіталізували до лікарні з вибуховими травмами та контузіями.

Уранці в середу росіяни вже атакували безпілотниками в Херсоні громадський транспорт. Окупанти з дрона скинули вибухівку на 17-ту маршрутку, у якій перебували 20 пасажирів, які їхали в Антонівку. Унаслідок атаки 69-річна пасажирка дістала тяжкі поранення, несумісні з життям. Ще одна 54-річна жінка дістала мінно-вибухову травму. 

За минулу добу загарбники обстріляли 14 населених пунктів Херсонщини. Снаряди РФ влучили в аптеку, церкву, освітній заклад, житлові квартали. Пошкоджено  20 приватних будинків, багатоповерхівку, газопровід. Унаслідок терористичних дій російських військових в області загинули шестеро мирних жителів та ще 11 – дістали поранення.