UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти вісім разів ударили по Нікопольщині, є руйнування — голова Дніпропетровської ОВА

На щастя, люди не постраждали.

В ніч на 1 березня російські війська знову не давали спокою Нікопольщині, вдарили по району вісім разів. З важкої артилерії обстріляли чотири громади - Нікопольську, Марганецьку, Мирівську та Червоногригорівську. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

У самому Нікополі внаслідок ворожих обстрілів пошкоджень зазнали транспортне та три промислові підприємства, дорожнє полотно та лінії електропередач.

У Мирівській громаді зафіксовано руйнування агрофірми та магазину.

«Побиті півдесятка будинків та господарських споруд, авто, скутер. Пошкоджені електромережа та газогін», - йдеться у повідомленні.

За словами голови ОВА, на решті територій ще працюють рятувальники та встановлюють наслідки атак РФ.

На щастя, люди не постраждали.

«Попри важку ситуацію, наразі жителі тих районів Дніпропетровщини, де тривають обстріли, як правило, нікуди не виїжджають. Більш того, надають прихисток та допомогу переселенцям з тих регіонів, де ситуація ще критичніша», -  повідомив Лисак.

Читайте також: Росіяни продовжують тероризувати Нікопольщину. В Дніпропетровській облраді розповіли про наслідки обстрілів

У ніч на 28 лютого росіяни також обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області. Зокрема, Нікополь потрапив під вогонь із артилерії ворога.