UA / RU
Підтримати ZN.ua

Наталя Гуменюк може повернутися в ОК "Південь": що відомо

За словами Стерненка, її повернення пролобіювала Ганна Маляр, яку також давно звільнили з Міноборони. 

Депутат від партії "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко повідомив, що Наталя Гуменюк повертається в ОК "Південь". На своєму Tg-каналі він уточнив, що вона буде або головою комунікаційного відділу командування, або заступником. 

Активіст Сергій Стерненко також розповів про повернення Гуменюк на своєму Tg-каналі, посилаючись на джерела у Генштабі. За його даними, вона буде обіймати саме посаду заступника начальника управління преси в ОК "Південь". 

"На цю посаду її протягнула ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр, котра, не будучи зараз на посаді, чомусь впливає на кадрові рішення в Збройних Силах", — пише Стерненко. 

Читайте також: Новим очільником пресцентру ОК "Південь" став Дмитро Плетенчук

У квітні група медійників звернулася до військового командування України з проханням усунути з посади тодішню очільницю об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталію Гуменюк. Її звинувачували у перешкоджанні роботі журналістів і забороні висвітлювати воєнні злочини росіян. У відповідь Гуменюк сказала, що ці твердження "не мають жодного доказу". 19 квітня її було звільнено.