UA / RU
Підтримати ZN.ua

25 червня росіяни запустили шість ракет С-300 по Запорізькій області - Генштаб

Подробиці сьогоднішнього повітряного удару військові обіцяли оприлюднити згодом.

Сьогодні, в ніч проти 26 червня росіяни завдали чергового ракетно-авіаційного удару по Україні.  Деталізовану інформацію про цю атаку Генеральний штаб ЗСУ пообіцяв оприлюднити згодом, натомість на своїй сторінці у Facebook він розповів про повітряний удар, якого ворог завдав країні вчора.

Протягом минулої доби, 25 червня, російські агресори запустили шість зенітних керованих ракет С-300 по цивільних об’єктах на території Запорізької області.

Читайте також: Росіяни атакували Запоріжжя балістичними ракетами - Повітряні Сили

Крім того, ворог завдав 33 авіаційних удари та здійснив понад 45 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок російських терористичних атак постраждали мирні люди, пошкоджень зазнали житлові будинки, господарські та адміністративні будівлі, а також приватний автомобільний транспорт. Ймовірність ракетних та авіаційних ударів по всій території України Генштаб вважає дуже високою.

Раніше повідомлялося, що в ніч проти 26 червня росіяни тричі атакували Запорізьку область ракетами, запустили ударні безпілотники по Київщині та вдарили «Калібрами» по Одесі.