UA / RU
Підтримати ZN.ua

Камалла Гарріс приймає пропозицію взяти участь у віцепрезидентських дебатах

Дебати кандидатів у віцепрезиденти проведе канал CBS.

Штаб Байдена прийняв запрошення CBS News взяти участь у віце-президентських дебатах цього літа.

У чинного президента заявили, що можливими датами дебатів віце-президентки Камали Гарріс із її республіканським колегою є вівторок, 23 липня, або вівторок, 13 серпня. Штаб Трампа ще публічно не прийняв запрошення. 

«Ми з нетерпінням чекаємо, коли штаб Трампа прийме одну з цих дат, щоб можна було скласти повний календар дебатів для цієї кампанії», — сказав журналістам Браян Феллон, директор із комунікацій кампанії Гарріс. 

Байден і Трамп домовилися провести президентські дебати 27 червня та 10 вересня. Плани щодо дебатів були сформовані після того, як штаб чинного президента заявив,  що він готовий двічі дебатувати зі своїм опонентом-республіканцем до виборів у листопаді. 

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп обрав своїм кандидатом у віцепрезиденти США сенатора від штату Огайо Джеймса Девіда Венса. Він один із тих республіканців, які вимагали від Білого дому припинити військову та фінансову допомогу Україні, а також вважає, що Київ має поступитися частиною територій на користь Росії.