UA / RU
Підтримати ZN.ua

Великдень: як уникнути переїдання за святковим столом

Рекомендації дав експерт.

16 квітня християни східного обряду відзначають Великдень. На свято господині традиційно готують великодні смаколики для гостей, які збираються за столом.

Президент Асоціації дієтологів України, консультант з громадського здоровʼя МОЗ України Олег Швець розповів українцям, як уникнути переїдання та зустріти Великдень без шкоди для здоров’я.

Рекомендації щодо Великоднього меню

Якщо ви плануєте зустрічати гостей, необхідно:

Читайте також: Довгоочікуване потепління: синоптик дав прогноз погоди на Великдень

Рекомендації для гостей

Якщо на Великдень збираєтеся в гості, необхідно:

Раніше фахівці МОЗ дали рекомендації щодо 10 корисних продуктів, якими можна «заїдати» стрес.