UA / RU
Підтримати ZN.ua

Hugo Boss продав російський бізнес – tagesschau

Вартість угоди не розголошується

Відомий глобальний бренд Hugo Boss продав свій російський бізнес. Таким чином відомий німецький виробник різноманітних популярних товарів долучився до виробників, які залишили країну-агресора. Про угоду з компанією Stockmann щодо продажу бізнесу, який орієнтований на оптове постачання виробів бренду, повідомляє німецьке видання tagesschau. Суму за яку було продано бізнес, не розголошують.

Читайте також: Китайці відмовляються від купівлі дорогих брендів, які приваблюють нетиповими знижками +50% – FT 

Hugo Boss закрив свій роздрібний бізнес у Росії незабаром після того, як Росія почала широкомасштабне вторгнення у лютому 2022 року. Проте частково компанія продовжувала співпрацю з країною-агресором, оскільки продавала товари на оптовому ринку. Щодо відомого бренду почалася громадська кампанія, яка закликала в тому числі й Hugo Boss припинити зв’язки з Росією для економічного тиску. Коментуючи відповідну угоду, в компанії зазначили, що завжди дотримувались обмежень, які встановлені Євросоюзом щодо торговельних відносин.

Раніше повідомлялося, що компанія Hugo Boss знайшла покупця на свій російський бізнес. Відповідна угода вже укладена і реалізується. Купити російську частку відомого німецького бренду вирішив оптовий постачальник Stockmann. У третьому кварталі цього року угода має бути завершена.