UA / RU
Підтримати ZN.ua

Понад добу без світла 49 споживачів в Нікопольському районі та 24 споживачі в Закарпатській області

На території, підконтрольній Україні, знеструмленими лишаються 73 споживачі елекроенергії.

Через бойові дії та з інших причин 15 лютого без світла залишаються 374 населених пунктів, повідомляє пресслужба «Укренерго». Через артобстріли є нові пошкодження мереж в Донецькій та Харківській областях.

Читайте також: Російсько–українська війна показала, що альтернативою АЕС є енергетична залежність – Міжнародне енергетичне агентство 

В «Укренерго» повідомили, що в Дніпропетровській області понад добу залишаються знеструмленими 49 споживачів в Нікопольському районі. Військові не дають дозволу на доступ до місця пошкодження. У зв’язку з підтопленням понад добу залишаються знеструмленими 24 споживачі в одному населеному пункті Закарпатській області.

З технічних причин є відключення в Запорізькій, Одеській, Сумській, Чернігівській областях. Енергетики проводять там ремонтні роботи.

Раніше ми писали про те, що у Львові внаслідок ракетного удару пошкоджено енергетичні об'єкти. В місті суттєво пошкоджено кілька об’єктів оператора системи розподілу, зокрема, трансформаторну підстанцію. Знеструмлено об’єкт інфраструктури.