UA / RU
Підтримати ZN.ua

НАЗК викликає голову Полтавської обласної військової адміністрації

Для ознайомлення з протоколом про адмінпорушення.

Голову Полтавської обласної військової адміністрації викликають у Національне агентство з питань запобігання корупції для ознайомлення з протоколом, повідомляє агентство в Telegram.

"У зв’язку з неодноразовим ігноруванням запрошень НАЗК повідомляє голову Полтавської обласної військової адміністрації Філіпа Проніна про необхідність прибути до Національного агентства 16 або 17 листопада 2023 року на 11:00 для ознайомлення з протоколом про адміністративні правопорушення, передбачені ч.1-2 ст. 172-7 КУпАП (неповідомлення про реальний конфлікт інтересів, вчинення дій або прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів)", - сказано в повідомленні.

НАЗК зауважує, що у разі неприбуття за викликом протокол про адміністративне правопорушення буде складено на підставі наявних матеріалів із відміткою про відмову Філіпа Проніна від його підписання.

Читайте також: У НАЗК назвали одну з основних причин корупції в закупівлях Міноборони

Нагадаємо, президент Зеленський призначив головою Полтавської обласної державної адміністрації Філіпа Проніна 10 жовтня цього року. 

До призначення Пронін працював заступником голови Агентства з розшуку та менеджменту активів, має вищу економічну та юридичну освіта, держслужбовець ІІ рангу. Раніше працював податковим та фінансовим аналітиком, був спеціалістом у Державному комітеті фінансового моніторингу України, заступником директора Департаменту фінансових розслідувань у Державній службі фінансового моніторингу України. 

Пронін представляв Україну у Мінських переговорах щодо порушення Росією Міжнародної конвенції про боротьбу з фінансуванням тероризму. У 2021 році увійшов до складу Ради з питань запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення.