UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Закликаю вас продовжувати носити цю чортову маску": актор серіалу "У всі тяжкі" перехворів COVID-19

Зірка серіалу і режисер Брайан Кренстон вилікувався від коронавірусної інфекції.

Американський актор і режисер Брайан Кренстон вилікувався від COVID-19, про що розповів в Instagram.

"Я досить чітко дотримувався правил санітарної безпеки і все ж... Я заразився вірусом", -  повідомив актор у коментарі під опублікованим відео.

Кренстон сказав, що на тлі загибелі 150 тис чоловік, йому пощастило. Він справжній щасливчик, так як переніс захворювання легко. Зі своїх симптомів коронавіруса він зазначив лише несильний головний біль, стиснення у грудях, втрату нюху і смаку.

Кренстон записав відео, коли прямував у Центр крові і тромбоцитів у Каліфорнійському університеті в Лос-Анджелесі, щоб здати свою плазму крові і допомогти в одужанні іншим хворим COVID-19.

"Закликаю вас продовжувати носити цю чортову маску, мити руки і дотримуватися соціальну дистанцію", - звернувся Кренстон до передплатників.

64-річний Брайан Кренстон, лауреат премій "Тоні", "Еммі" і "Золотий глобус", а також володар іменної зірки на  "Алеї слави» в Голлівуді, особливо відома світовому глядачеві за заголовній ролі хіміка Уолтера Уайта в серіалі "Пуститися берега". Також актор прославився завдяки стрічкам "Годзілла", "Джон Картер", "Врятувати рядового Райана".

Читайте також: Гонщик Формули-1 заразився коронавірусом

Нагадаємо, що за час пандемії в США виявили 4,3 млн випадків зараження коронавірусом. Майже 150 тисяч хворих COVID-19 померли. Навіть президент США Дональд Трамп скасував сегменти Республіканського національного зборів, запланованих у  Флориді в наступному місяці, пославшись на «спалах» коронавіруса. Заходи щодо з'їзду все ще будуть проходити в Північній Кароліні.