UA / RU
Підтримати ZN.ua

Венесуельська опозиція і Silvercorp USA уклали угоду про повалення Ніколаса Мадуро

Копія контракту була надана самими венесуельськими опозиціонерами.

Венесуельська опозиція уклала угоду про повалення президента Ніколаса Мадуро з американською компанією Silvercorp USA. Сума контракту склала майже 213 млн доларів США, повідомляє Washington Post.

План, описаний в 42-сторінковому документі, що містить різні тактичні деталі, починаючи від того, які фугасні міни повинні бути встановлені і які спецзасоби використані. При цьому в документі немає жодного пояснення того, як невелика група може здолати сотні тисяч співробітників сил безпеки, які залишаються вірними правлячій партії.

"Загальна вартість проекту попередньо оцінюється в 212,9 млн протягом 495 днів", - зазначається в розділі "Початкова фаза проекту".

Документ підписаний депутатом опозиційного парламенту Венесуели Серхіо Вергарой. Підпису Гуайдо в документі немає, але він фігурує на шестисторінковому договорі на загальне обслуговування між опозицією і Silvercorp, опублікованому Washington Post.

Washington Post повідомляє, що копія контракту була надана самими венесуельськими опозиціонерами.

Читайте також: США розробляють стратегію повалення режиму Мадуро у Венесуелі – Помпео

Раніше, США звинуватили президента Венесуели у наркоторгівлі. За допомогу в затриманні Ніколаса Мадуро запропоновано $15 млн.

Також, голодні бунти у Венесуелі, люди виходять на вулиці і грабують магазини. У Венесуелі сотні людей вийшли на протести через брак їжі. Люди грабували супермаркети та інші магазини з їжею.