UA / RU
Підтримати ZN.ua

Велика група мігрантів намагалася прорватися через польський кордон – відео

За минуло добу близько 350 мігрантів намагалися незаконно перетнути кордон.

У суботу, 21 листопада, мігранти в черговий раз намагалися силоміць перетнути польський кордон, інформує польська прикордонна служба в Twitter.

"21 листопада на ділянці, що охороняється, в Дубичі Церковні близько 150 агресивних іноземців намагалися проникнути на територію Польщі. Атаку на польському кордоні контролювали білоруські служби", – зазначили прикордонники.

Представниця прикордонної служби Польщі Анна Михальська зазначила, що мігранти атакували польські пости за допомогою каміння. 

"Потім було засліплення ліхтариками та лазерами, через огорожу з колючого дроту перекинули дерев'яний місток, і таким чином мігранти почали намагатися прорватися", – додала Михальська.
 
Польські прикордонники зазначили, що за останню добу зафіксовано 346 спроб незаконного перетину польсько-білоруського кордону.

За сприяння в нелегальній міграції затримано двох громадян Сирії та громадянина Грузії.

Окрім цього, було прийнято рішення про депортацію 58 осіб з території Польщі.

Нагадаємо, у ніч на 21 листопада група зі 100 мігрантів намагалася прорватися на територію Польщі. Загалом за добу польські прикордонники зафіксували понад 200 спроб незаконного перетину кордону.

Читайте також: Польща заявила, що Білорусь продовжує звозити мігрантів до своїх кордонів.

Докладніше про те, як режим Лукашенка використовує міграційну кризу, читайте у статті Олександра Шевченка «Лукашенко проти Європи: кривава гра на витривалість» у ZN.UA.