UA / RU
Підтримати ZN.ua

У США помер заражений COVID-19 екс-кандидат у президенти

Екс-кандидат у президенти США від республіканців помер після безуспішної боротьби з коронавірусом.

Колишній кандидат у президенти від Республіканської партії Герман Кейн помер після боротьби з коронавірусом. Йому було 74 роки. Про це йдеться в повідомленні Twitter політика.

Наголошується, що Кейн боровся з хворобою протягом декількох тижнів. Він був госпіталізований менш ніж через два тижні після участі в передвиборному мітингу президента Дональда Трампа в Талсі, штат Оклахома, у червні.

Колишній керівник компанії з виробництва піци був відвертим прихильником президента і був обраний в якості співголови Black for Voices Trump.

«Ми знали, коли він вперше був госпіталізований з COVID-19, що це буде важка боротьба», - йдеться в статті, опублікованій в обліковому записі Twitter.

You're never ready for the kind of news we are grappling with this morning. But we have no choice but to seek and find god's strength and comfort to deal... #HermanCain https://t.co/BtOgoLVqKz

— Herman Cain (@THEHermanCain) July 30, 2020

Наголошується, що у Кейна почалися проблеми з диханням, коли його доставили в лікарню на швидкій, а поліпшення стану після введення ліків, не спостерігалося.

Читайте також: У ВООЗ вважають, що суспільство ще не скоро напрацює колективний імунітет до коронавірусу

Раніше повідомлялося про те, що в середньому летальний результат при коронавірусі настає через 9 днів після зараження. 30 липня у світі зафіксовано 17 029 155 випадків зараження COVID-19