UA / RU
Підтримати ZN.ua

У США коронавірусом заразилися понад 30 млн осіб

Всього в світі, за даними Університету, стало відомо про 124,5 млн хворих.

У США коронавірусом заразилися вже понад 30 млн чоловік, повідомляють ЗМІ, спираючись на інформацію Університету Джонса Хопкінса.

Сполучені Штати зараз на першому місці в світі по заражуваність коронавірусу. За ними слідують Бразилія з 12,1 млн хворих і Індія, де виявили 11,7 млн випадків зараження. Також в п'ятірці значаться РФ, де, за даними оперативного штабу, зареєстрували 4,4 млн людей з COVID, і Франція з 4,3 млн хворих.

Відомо, що США перші за кількістю смертельних випадків від коронавируса. Тут померли 545,1 тисяч від цієї хвороби. Ще 298,6 тисяч померли в Бразилії і 199 тисяч померлих зафіксовані в Мексиці. Загальна кількість летальних випадків в світі складає понад 2,7 млн.

Читайте також: Пандемія коронавірусу вкрала у людства 20,5 мільйона років життя — The Guardian

У ВООЗ попередили про те, що тільки вакцинація не зможе зупинити пандемію - в боротьбі з коронавірусів потрібно «підкріплення».

Потрібні місяці, щоб вакцини від COVID-19 охопили досить великий відсоток населення, щоб створити «колективний імунітет». Також, якщо вакцинація почне демонструвати успіх, це передбачає, що вакцини завоюють довіру громадськості.