UA / RU
Підтримати ZN.ua

У штаті Меріленд сталася стрілянина, є постраждалі

На даний момент відомо мінімум про п'ятьох поранених.

У бізнес-парку американського міста Еджвуд, штат Меріленд, невідомий відкрив стрілянину, внаслідок події були поранені не менше п'яти осіб, повідомляють американські ЗМІ.

"Ми підтверджуємо, що знаходимося на місці стрілянини в бізнес-парку Emmorton. Відомо про кількох поранених", - йдеться в повідомленні місцевих правоохоронних органів в Twitter.


Телеканал CNN повідомляє про те, що на даний момент відомо щонайменше про п'ятьох постраждалих. Сам озброєний стрілець втік з місця інциденту. Правоохоронці розшукують його.

Наголошується, що школярам п'яти прилеглих навчальних закладів заборонили покидати територію.

Як повідомлялося раніше, жертвами стрілянини, яка сталася в Лас-Вегасі в ніч на 2 жовтня, стали більше 50 людей, понад 500 отримали поранення.

У готельному номері в розважальному комплексі Мандалай-Бей, а також у будинку підозрюваного у вбивстві 64-річного Стівена Педдока поліцейські знайшли понад 40 одиниць зброї. Перед її придбанням стрілок із Лас-Вегасу пройшов усі необхідні перевірки.

Відповідальність за наймасовіше вбивство в новітній історії США взяло на себе терористичне угрупування "Ісламська держава". Тим не менш, на думку західних ЗМІ, почерк вбивці з Лас-Вегасу не схожий на почерк "солдата" ІДІЛ, отже, терористична організація могла просто привласнити собі чужий злочин з метою залякування населення США і європейських держав.