UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Росії пасажирський поїзд зіткнувся з тепловозом, постраждали 25 людей

Свою роль також зіграла погода.

В Ульяновській області Росії пасажирський поїзд «Перм-Адлер» зіткнувся з маневреним тепловозом, який стояв на місці. Машиніст встиг застосувати екстрене гальмування, але це не допомогло уникнути аварії, у результаті якої постраждали 25 людей, зокрема дитина.

Подія сталася на станції Бряндіно вдень 22 листопада, повідомили у пресслужбі «Російської залізниці». За інформацією, сходження вагонів не відбулося.

Читайте також: СБУ повідомили про підозру гендиректора «Російської залізниці», який сприяв повномасштабному вторгненню

Як пишуть російські Telegram-канали, у поїзді знаходилося 396 пасажирів, із яких 94 діти. Попередньо, зіткнення сталося через помилковий сигнал про вільні колії.

Зазначається, що шлях, яким прямував пасажирський поїзд, зайняв маневровий потяг із 10 порожніми вагонами. Система, котра унеможливлює проходження одними коліями, не спрацювала, а через погану видимість машиністи пасажирського поїзда пізно помітили перед собою тепловоз, проте встигли застосували екстрене гальмування.

Читайте також: Мережа секретних залізниць та станцій у РФ: Ходорковський розповів, як відрізнити таємний поїзд Путіна

Нагадаємо, у районі станції Дягілєво в російському місті Рязань зійшли з рейок 19 вагонів вантажного поїзда. За попередньою інформацією, залізничне полотно підірвали. Унаслідок події помічник машиніста отримав травми.